CASABLANCA SMILE

 

 

*Garantia alba

 

Noi va garantam prin pachetul Clasic si Premium o albire de cel putin 3 nivele.

Inainte de a incepe procedura de albire,va fi notata si evaluata culoarea initiala a dintilor D-voastra. Dupa terminarea albirii, va fii reluat statusul culorii dintilor.

 

Ce produse folosim 

 

Noi folosim un kit de albire care nu contine peroxid.Este vorba despre un gel cosmetic cu un agent inovativ care este activat prin intermediul luminii Led.

 

Prin actiunea luminii, acesta poate patrunde lin pe suprafata dintelui, formand un complex in smaltul acestuia.Prin procesul de oxidare se formeaz niste radicali liberi care indeparteaza acest complex, decolorandu-l (de aici si culoarea alba a dintilor) deci nu se produce nicio reactie invaziva asupra dintelui sau smaltului. Reactiile au loc doar intre complexul format de Kit si Lumina Led care faciliteaza oxidarea.

 

Prin folosirea gelului fara peroxid se asigura:

•    Lipsa sensibilitatii dentare

•    Sanatatea ulterioara albirii a dintelui/smaltului

•    Nicio afectare odata cu trecerea timpului,astfel incat putem afirma ca, albirea Casablanca nu are niciun efect advers.Singurul efect

     benefic va fii redarea albului natural al dintilor.

 

Cum functioneaza procesul  

 

Procesul de albire (intre 2-9 nivele) dureaza aproximativ: 30 de minute pachetul Clasic, 45 minute pachetul Premium.

In urma acestei metode rezultatul este vizibil imediat, durata efectului fiind de aprox 6 luni, efect care depinde insa si de grija pe care o acordati d-voastra danturii.

 

Cum procedati

 

Va programati pt un plan de tratament, unde se va stabili tipul de albire (Clasic sau Premium) pe care urmeaza sa il efectuati.

In primul rand o sa va stabilim culoarea dintilor, apoi va vom pofti in scaun.Apoi o sa va aplicam kitul de albire. Vom pozitiona lampa led astfel incat albirea sa fie eficienta, intrand in contact cu kitul de albire. Impreuna vom evalua rezultatul d-voasta, si impreuna vom hotari daca mai este nevoie de o continuare a procesului ( inca 15 min). La final vom indeparta  gelul cu ajutorul unei periute de dinti si al unei paste speciale pe baza de microparticule.

 

ARTSTUDIO DENTALCLINIC

Strada Corvinilor nr 5

SATU MARE

0744 955 193

artstudio@casablanca-smile.com

 

          © 2016 Casablanca Smile