CASABLANCA SMILE

Cum se coloreaza dintii mei ?

Există diferite cauze, pe de o parte este consumul de alimente intens colorate, precum ceaiul, Cola, vinul sau cafeaua, care sunt factori cauzanti. Pentru alții fumatul este un factor decisiv. Medicamentele administrate în copilărie pot fi cauzatoare de colorarea gălbuie a dinților sau a colorării lor în alte culori datorită incluziunilor.

Cine poate sa solicite procedura?

Orice persoana peste 18 ani cu dintii sanatosi

Cine nu poate efectua procedura?

Gelul nu are efecte secundare. Cu toate acestea nu se recomandă tratamentul în timpul sarcinii ( nici pe perioada alăptării) și nici pacienților care fac chemioterapie. Doar dinții sănătoși se pot albi.

Este necesara efectuarea in prealabil a unui detartraj?

Pentru dinții sănătoși, detartrajul nu este necesar. Pentru dinții cu mult tartru, se va efectua un detartraj,acesta sporind efectul operatiunii.

Afecteaza albirea smaltul dintilor?

Rezultatele cercetărilor prezentate de American Association of Dental Research, au dovedit că albirea dinților cu sodiu diminuează efectiv sensibilitatea acestora, contracarează cariile, întărește  smalțul și îmbunătățește sănătatea acestuia.

Ce se intampla in cadrul procesului de albire?

Procesul de albire  va permite substanței active să penetreze smalțul si dentina în mod nestigherit și să poată ajunge în fiecare parte a dintelui. Substanța activă se descompune în radicali de oxigen care pătrund în prismele de smalț, moleculele de culoare se scindează și astfel colorează. Structura dinților nu va fi modificată; culoarea interioară a dinților va fi doar mai deschisă la culoare. Implanturile și materialele de legătură nu își vor schimba culoarea și nu vor fi afectați.

De ce este atat de avantajoasa albirea dintilor?

Dinții tratați cu gel reușesc să vă ofere o mare economie de timp în comparație cu procedurile medicului stomatolog, care tratează individual fiecare dinte. Prin folosirea gelului fără peroxid nu este necesar pre- și posttratamentul.

La ce interval se recomanda albirea?

Se poate recomanda o împrospătare după 4 săptămâni. O  noua albire poate avea loc după 3 luni.

Cat timp dureaza procedura?

Pentru albirea dinților este suficientă o ședință ( de aproximativ  1 oră) cu cel mult trei trepte de albire. Rezultatul este imediat vizibil. Durata exactă a albirii dinților se va stabili în timpul discuțiilor preliminare.

Cat timp dureaza albirea?

De regulă albirea durează până la 6 luni. Rezultatele albirii dințiilor sunt foarte durabile, dar cu toate acestea depind de alimentația și stilul de viață al clientului. Este important să urmați regulile de comportament care se regăsesc în STATUS CARD.

Cauzeaza albirea sensibilizarea dintilor?

CASABLANCA SMILE BLEACHING nu are afecte secundare, precum inflamarea gingiilor și/ sau sensibilitatea la frig/ căldură etc.

Se vor albi si implanturile dentare?

Implanturile nu se pot albi. Dacă dinții Dvs sunt mai închiși la culoare se poate obține o armonizare a acestora cu implanturile. Dacă dinții dvs sunt mai deschiși la culoare, contrastul dintre aceștia și implanturi va fi puternic.

Please reload

ARTSTUDIO DENTALCLINIC

Strada Corvinilor nr 5

SATU MARE

0744 955 193

artstudio@casablanca-smile.com

 

           © 2016 Casablanca Smile